RadioUncategorized

Tiistain Tanssi-illan DJ:t YleXPop-kaupunkifestareilla

By March 27, 2009 May 23rd, 2019 No Comments

null

“YleXPop-tapahtuma järjestetään tänä vuonna kaupunkifestarina. Toukokuun lopussa Helsingin keskustassa järjestettävä kaksipäiväinen festari sisältää kolme klubia ja yhden ilmaiskonsertin.

YleX Popin klubikeikat järjestetään perjantai- ja lauantai-iltoina 29. ja 30. toukokuuta Nosturissa ja Bar Loosessa. Lisäksi perjantaina ohjelmistossa on Nolla-klubi, jossa levyjä pyörittävät YleX.n Tiistain tanssi-iltojen dj:t Jori Hulkkonen, DJ Orion ja OlliS.

Lauantaipäivänä 30. toukokuuta Lasipalatsin aukiolla pidetään ilmaiskonsertti, jossa nähdään Samae Koskinen & Hänen Taikabändinsä, Risto, The Capital Beat ja uuden Kesäkumibiisin esittäjä. Konsertin juontavat YleX:n Marja Hintikka ja Ile Uusivuori.

– YleXPop täyttää tänä keväänä viisi vuotta ja pienen piristyksen sijaan päätimme tehdä tapahtuman kokonaan uudella tavalla. Aikana jolloin yleisöt pirstaloituvat pieni on kaunista – yhden massakonsertin sijaan on parempi tehdä jotakin pienille yleisöille. Tämä tukee myös kanavan perusajatusta olla monipuolinen ja ajankohtainen, YleX:n kanavapäällikkö Satu Keto-Kantele sanoo.

YleXPop -keikkoja voi seurata suorana YleX:n nettisivuilla osoitteessa ylex.fi, kännykällä YleX:n mobiilipalvelujen kautta tai kuunnella radiosta. Tapahtuman klubikeikat on tuotettu yhteistyössä Live Nationin kanssa, ja esiintyjävalikoima täydentyy vielä kevään aikana.

YleXPop järjestetään nyt viidennen kerran. Aikaisempina vuosina Helsingin Kaisaniemessä on järjestetty iso ilmaiskonsertti.”

via.

Leave a Reply